Neka vaša kuhinja diše.
Sve vrijeme.

Za lako i brzo ćišćenje kuhinjskih aspiratora

Nov, izvanredno efikasan, automatizovan sistem za raspršivanje, idealan za upotrebu u restoranima, hotelima i prehrambenoj industriji. Bio-chem VENT je čistač s raspršujućim sistemom za izduvne cijevi. Održava ventilacijske sisteme u čistom i nemasnom stanju, a nakon čišćenja, izduvne cijevi izgledaju kao nove, bez naslaga starog ulja ili drugih masnoća. Osim toga, VENT prečišćava elemente za povrat toplote, te umanjuje njihovo trošenje. Obnavlja i život filtera u ventilacijskom sistemu.

Kako funkcioniše Vent AIR?

Očistimo masnoću biotehnologijom!

1. Instaliranje Vent mlaznica

2. Raspršeni biološki enzimi

3. Slavina za drenažu

4. Prikupljanje otopljene masnoce

VENT omogućuje masnoćama nesmetani prolaz

1. Biohemijski proces odmašćivanja

Sredstvo za čišćenje se ubrizgava u izduvni kanal. Tečnost se raspršuje u izduvnom kanalu baš kao i masne čestice u izduvnom vazduhu, te zatim razdvaja masnoće u glicerol i masne kiseline. Tvrdokorne naslage će omekšati.

2. Proces otapanja starih masnoća

Razgrađene stare masnoće rastapaju se sa stranica izduvnih kanala i otiču nazad u kanale za skupljanje masnoća. Ventili za odvod masnoća olakšavaju pražnjenje u dužim djelovima kanala.

3. Proces neutralizacije mirisa

Molekuli mirisa se grupišu i zatvaraju u čaure. Apsorber mirisa će neutralizovati neugodne, ustajale mirise.

Prije

Ovaj sistem ima preveliku akumulaciju masnoće, što znači da je neefikasan u obavljanju posla. Postoji veoma realna opasnost od požara, brojna pitanja vezana za zdravlje i sigurnost. Troškovi vlasnika preduzeća održavanja ovog ventilacionog sistema mogu biti značajni.

Posle

Instalacija Vent AIR-a transformisala je efikasnost ovog sistema. Zaposleni su srećniji zbog prijatnijeg radnog okruženja, zdravlje životne sredine je upravo dodijelilo ovoj kuhinji 5 zvjezdica. Troškovi vlasnika preduzeća održavanja ovog ventilacionog sistema su predvidljivi i minimizirani.

Kome je Vent namijenjen?

Restoranima

Hotelima

Kafe

Pab

Škole

Univerziteti

Kancelarije

Soping centri

Auto servisi

Brodovi

Bolnice

Mnogi drugi

Organizujte besplatnu posjetu

Odlučite sada da li je Vent pravi proizvod za vas. Dolazimo besplatno na lice mjesta, bez obaveze na kupovinu. Kontaktirajte nas već danas za analizu troškova-koristi.

+382 20 226 965
+382 67 252 232

BIOCLEAN d.o.o. II crnogorskog bataljona 2, 81000 Podgorica, Crna Gora

info@bioclean.co.me
www.bioclean.co.me